Hvad er vold?

Grænser bliver ofte rykket i en voldsrelation, og du kan derfor glemme, hvad der er acceptabel adfærd fra en partner eller et familiemedlem. Et tjekspørgsmål til dig selv kunne være: ”Ville jeg synes, det var vold, hvis nogen behandlede min mor, søster, datter eller veninde sådan, som jeg bliver behandlet?”

BEMÆRK: Du behøver ikke at kunne genkende alle de nævnte eksempler i en voldsform for at være udsat for vold. Er du stadig i tvivl? Ring anonymt og tal med os 29 29 80 20

Forskellige voldsformer som kan udøves af kæreste/ægtefælle/ex-kæreste eller familiemedlem

Kontakt os straks, hvis dit barn bliver rusket, truet, straffet, ignoreret eller har overværet vold mod dig. Lad os hjælpe dig med at hjælpe dem.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG ER UDSAT FOR VOLD?
Du kan frit kontakte det krisecenter, du ønsker at bo på og høre om de har plads. Det er ikke et krav, at du har kontaktet kommunen eller anmeldt volden til politiet før du kontakter et krisecenter. Du kan også bede en fra dit netværk om at kontakte krisecentret.

Du kan både være i tidsnød og glemsom pga. stress, når du pakker til et krisecenterophold, så her er en huskeliste over det vigtigste:

KONTAKT OS HER: TLF. 29 29 80 20